torstai 19. tammikuuta 2012

Alapääkarvoitukset ja WTF?

Nykyiselläänhän ei juuri naisten kohdalla alapääkarvoituksiin törmää, paitsi jos ne ovat jotain pientä ja söpöä häpykummulla. Löytyy snadia kolmiota tai sexyä kiitorataa. Häpyhuulet ovat pääsääntöisesti nykyisin karvavapaata seutua, josta olen kovan luokan pimpsannuolijana kovasti kiitollinen. Mikäs sen upeampaa, kuin lipsutella karvatonta, tulikuumaa ja litimärkää pimpsaa. Ja tietysti suklaahämistä.

Sen sijaan ei ole ollenkaan tavatonta, että vaikka pimpsa onkin nätisti parturoitu, niin persekarvat eivät ole. WTF? Ei ole kovinkaan hohdokasta, kun takaapäin lykkiessä kääntyy katsomaan alaspäin ja näkee pöllönsilmän, joka puskee mustaa karvaa. Pienenä vinkkinä: ajakaa suklaahämiksen karvat.

Kerran tunsin itseni pahemman kerran petetyksi. Ei tällaista saa miehelle tehdä:

Heräsin naisen luota aamulla. Pikainen tilannetsekkaus eli darra on ja ei hajuakaan, että missä ollaan. Vaatteetkin oli päällä. Riemukseni vieressäni makasi nainen. Oikein kun muistia pinnisti, niin muistin meidän touhunneeni jotakin ennen sammahtamistani. Eipä siinä, pientä sivelyä sieltä täältä, kun kerran darrahimot puski päälle. Tytöllä oli pikkuhousut jalassa. Siirsin käden häpykummulle, yes, eipä ainakaan ole hirveä tuhero! Käsi sisälle pöksyihin ja jälleen häpykummulle. Piikikäs sänki pisteli kättäni. Siirsin kättäni intiimimmälle osastolle ja WTF??? Hirveä puska! Kuka helvetti ajaa häpykummun paljaaksi mutta jättää huulet karvaisiksi?

Poistuin keittiöön ja löysin jääkaapista oluen, jonka nauttimisen jälkeen poistuin matkoihini. Joku roti pitää apinallakin olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti