tiistai 14. helmikuuta 2012

KuumaPuuma vol 3

Suhde KuumanPuuman kanssa oli kaikessa loistavuudessaan vähintäänkin kummallinen. Jos suinkin mahdollista, niin se oli huippuunsa viety versio järjestelystä, joka tunnetaan nimellä friends with benefits. Fuckbudit, panokamut. Melkein, mutta ei aivan. Meillä oli pelkkää seksiä ja sekin pelkkää kukon imuttelua. Tosi juttu. Ei kaveruutta, ei panoja, vaan pikaisia tapaamisia, joissa tuo jumalatar upean takapuolensa kanssa suuteli hetken kiihkeästi sylissäni istuen minua, jonka jälkeen siirtyi pussailemaan kukkoani. Olen koittanut miettiä motiivia hänen käytökselleen, mutta en ole mitään järkevää selitystä keksinyt. Ehkä hänellä oli klitoris kurkussa, jota oli näppärä kutitella kullilla? En tiedä, mutta en kyllä koskaan valittanutkaan tästä järjestelystä.

Juttumme ei kestänyt kuin muutaman kuukauden. Näiden muutaman kuukauden aikana panimme vain kahdesti. Nuo panot olivat upeita. Ne olivat niin upeita, että melkein jopa harmittaa, että ne jäivät vain kahteen kertaan. Sitten taas muistan, että ne suikkarit olivat kaikessa yksinkertaisuudessaan vielä upeampia ja hymyilen.
Toinen näistä panoista on syöpynyt erityisen elävästi mieleeni. Se fiilis, kun istuu työtuolissaan ja liki kymmenen vuotta vanhempi nainen ottaa omansa pois kuljeksimasta ja kirjaimellisesti nussii sinulta luulot pois, on jotain aivan käsittämätöntä. Siinä ei voi muuta kuin tarrata kaksin käsin siihen unelmista tehtyyn takapuoleen käsiksi, sujauttaa tuuman verran keskisormea suklaahämikseen, tuijottaa toista silmiin ja nauttia kyydistä. Kaikki kunnia nuorille tytöille, joita on upea turmella, mutta kun itse joutuu hurrikaanin omaiseen pyöritykseen, niin huh. Ikärasismi, jos sellaista on tuntenut, loppuu siihen hetkeen ja silmät avautuvat vain nähdäkseen uuden maailman järjestyksen.
Eipä ollut vikaa siinä toisessakaan panossa. Se oli kahvihuoneessa seisoaltaan takaapäin tiskipöytää vasten. Kaunis hetki keittiössä.
Mutta ne suikkarit. Jouduin odottamaan KuumanPuuman ensimmäistä suikkaria kohtuuttoman kauan. Odottavan aika oli pitkä, mutta onneksi lopussa kiitos seisoi. Ja kukko. Kaikesta ihanuudestaan huolimatta maailma ei ole täydellinen paikka ja toinen suikkari odotutti itseään aivan yhtä kauan kuin ensimmäinenkin. Kun sen aika viimein koitti, niin kokeilin totuttuun tapaan kepillä jäätä. Heh, suikkarissa kokeillaan hepillä päätä. Varustauduin tapaamiseen videokamerani kanssa. Aika yllättävää, että kuinka moni yhden yön tuttavuus tai vastaava suostuu videokameran mukaan ottamiseen, kun nätisti asiansa esittää. Tyttöystäväthän nyt suostuvat kaikki, mutta random tuttavuudet eivät ole aivan yhtä selviä tapauksia.
Noh, kuitenkin. KuumaPuuma saapui  ja kiipesi syliini hajareisin. Pienen pussailutuokion päätteeksi irrottauduin hänen otteestaan ja osoitin pöydällä olevaa videokameraa. Selitin asian niin, että koska näemme niin harvoin ja kukkoni kuitenkin sykkii hänelle, niin vähintä mitä hän voi vuokseni tehdä, on suostua imuttelun kuvaamiseen, jotta saan runkkausmateriaalia iltojeni ratoksi. KuumaPuuma mietti hetken, hymyili ja suostui. Bingo, ajattelin pienessä mielessäni innosta täristen!
Tottuneesti passasin kameran pöydän kulmalle ja zoomailin työtuoliini, jonka jälkeen rec’ciä. KuumaPuuma tarrasi vyöhöni kiinni ja avasi sen, jonka jälkeen vuorossa oli napit ja vetoketju.  Housut kinttuihin, minä tuolille ja KuumaPuuma polvilleen lattialle. Taas oli kukko huulessa! Tämä oli ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun KuumaPuuma laittoi vähän show’ta mukaan suikkariin. Kiitos siitä. Mykistävät imuttelut ja latinki kurkkuun. Ensiluokkaista videotaidetta privaattikokoelmiini. Näihin hetkiin on aina kiva palata uudelleen.
Ehkä kaikista parasta tässä hämmentävässä naisessa oli kuitenkin se, että hän otti tavakseen tulla aamulla toimistoni kautta, kun oli matkalla töihinsä. Aamukahville, kuten hän asian ilmaisi. Näiden kahvihetkien tarjoilu rajoittui kuitenkin ainoastaan omaan kukkooni, jota hän ahnaasti ahmi kitusiinsa vain jälleen poistuakseen perse keinuen omille teilleen. Nuo aamuhetket olivat oikeasti elämäni hienoimpia viisiminuuttisia. Kukko pystyssä odotin, että hän tulee. Tullessaan hän tarrasi suoraan kukkoon kiinni ja teki taikansa. Se oli helppoa, mutkatonta ja äärimmäisen nautinnollista
Kaikessa absurdiudessaan upea tapaus.

1 kommentti:

  1. Kuumapuuma kyllästyi. Et syöpynyt hänen mieleensä kuten hän syöpyi sinun. Tämän blogimerkinnän perustella saat Lealta "keskinkertainen mies"-stickerin. Onnittelut voittajalle.

    http://valkoinensilkki.blogspot.fi

    VastaaPoista