keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Kylypylä

Supersankareilla on uniformunsa. Teräsmies ei olisi teräsmies ilman punaista viittaansa ja sinistä koko kerrastoa. Batmanilla kuuluu olla se musta kumipuku jne. Mullakin on tavaramerkkimäinen uniformu: jätän sukat jalkaani. Haters gonna hate, mutta eipä ainakaan varpaita palella.

Joskus taannoin pistettiin entisen tyttöystävän kanssa elämä risaiseksi ja pinnattiin työpaikoiltamme. Päivä päätettiin viettää Nokialla Edenin kylpylässä molskahdellen, suomalainen junttiloma siis. Edenissä oli tuolloin sellainen unisexpukukoppisysteemi. Kassalta lunastettiin uimaliput ja sen jälkeen siirryttiin ovesta pitkään käytävään. Tämän käytävän toinen seinämä oli vieri vieressä olevien pukukoppien rivistö. Pukukoppiin mentiin sisälle, vaihdettiin uimavaatteet päälle ja poistuttiin ulkovaatteet kainalossa toisesta ovesta suureen vaatesäilytystilaan, joka peltikaappeineen muistuttaa tavallisen uimahallin pukukoppia. Sitten vaatteet jätettiin peltikaappiin odottamaan uima-ajan umpeutumista. Pukukopissa oli siis kaksi ovea ja kooltaan se oli hivenen suurempi kuin vaatekauppojen sovituskopit.

Eksän kanssa uida molskuteltiin. Todellisuudessa istuimme likipitäen koko ajan poreammeessa, milloin sylikkäin ja milloin vierekkäin. Tässä vaiheessa on syytä muistuttaa, että sylikkäin porealtaassa lilluvat ihmiset harrastavat todennäköisesti sitä kauneinta. Itse ainakin harrastan. Eli kun näette nuoren parin sylikkäin altaassa, niin siellä pannaan silloin lihaa piiloon. Saa hihitellä ja virnistää. Pienenä sivuhuomautuksena mainittakoon, että on tullut istuskeltua naisseurassa porealtaissa Ikaalisissa, Edenissä, Tropiclandiassa ja muutamassa pienemmässä tavallisessa uimahallissa.

Uima-aikamme tullessa täyteen poistuimme pesulle ja vaatteiden vaihtoon. Pukukopissa tai siis siinä vaatteidenvaihtokopissa istuin pokserit jalassa penkillä ja puin sukkia jalkaani. Eksä kuivasi antaumuksella tukkaansa. Hiuksiaan kuivatessaan hän roikutti päätään alaspäin niin, että takapuoli oli houkuttelevasti pystyssä.  Soma pieni takapuoli oli yritetty verhota vaaleanpunaisiin stringeihin. Takapuoli heilui hiusten kuivauksen lomassa erittäin houkuttelevasti aivan kasvojeni edessä. Tuijotin sitä hypnotisoituneena ja sitten päätin haukata hampaillani kinkkuun kiinni. Eksä kiljaisi ja naurahti. Otin hampailla uudestaan takapuolesta kiinni ja näykkäisin. Pian hampaat vaihtuivat huuliin. Tarrasin kaksin käsin lantiosta kiinni ja sitten olinkin korviani myöten pakaroiden välissä. Stringit tippuivat lattialle ja kukkoni ampaisi kuuraketinlailla pystyyn. Nousin seisomaan ja tipautin bokserit jalastani. Sukat jäivät luonnollisesti jalkaani.

Ajolähtötilanne, kaikki pesät täynnä, ei muuta kuin mailasta kiinni ja helvetinmoinen hutkaisu. Arjalainen pystypano takaapäin ja koko koppirivi heilui eksäni ottaessa tukea lastulevyseinästä. Aikamme pumppailtuamme tultiin vääjäämättä siihen tilanteeseen, että kuti pitäisi ampua. Ei mulla kortsuja mukana ollut, uimaanhan minä olin lähtenyt! Tähän lääkkeeksi keksittiin pukukopin lattialla ollut pieni muovinen roskakori. Roskikseen runkkaus on yksi parisuhteen helmistä. Siirryimme seisomaan vierekkäin yhdeksänkymmenen asteen kulmaan. Eksä oli oikealla puolellani. Minulla oli roskis vasemmassa kädessäni kukon edessä ja oikeassa kädessä oli tuhti annos eksän pakaraa. Eksän vasen käsi oli hartioillani ja oikea käsi ajoi riivatunlailla nahkahissiä ylös-alas. Sinne se rakkaus ruiskahti komeassa kaaressa, Edenin kylpylän roskikseen. Myöhemmin koko suhde meni roskikseen ja eksästä tuli eksä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti