tiistai 27. joulukuuta 2011

Suomi24:n helmiä

Laadein aikoinaan Cityyn sekä Suomi24:seen suosiolliset treffi-ilmot. Joukkoon eksyi surullisia Mikkelin ja Forssan retkiä ja riemukkaampia seikkailuja Tampereella sekä Turussa. Lopulta ajauduin parisuhteeseen yhden ihanuuden kanssa.

Eli suomi24:sta lukuisten eri treffikumppanien jälkeen vuorossa oli tämä neito. Miljoona sähköpostia ja satatuhatta tekstaria myöhemmin saatiin treffit sovittua. Paikaksi valikoitui neutraali ympäristö, johon molemmat matkustivat toisista kaupungeista. Kaiken korkeakulttuurin helmi eli Tampereen rautatieaseman Semafori. Suomeksi sanottuna se on siis räkälä, mutta ah, niin ihana räkälä.

Neiti tuli selvinpäin ja tyytyi juomaan yhden siiderin. Myöhemmin sain noottia siitä, että minun olisi pitänyt siideri tarjota. V*tut, en tarjoa. Tarjoaminen olisi käynyt kukkaron päälle, jos olisin jokaiselle treffikumppanille alkanut limuviinat maksamaan. Ja sitä paitsi, [I]pahat pojat ei tarjoa[/I]. Itse join pari olutta eli periaatteessa selvin päin, vaikka rattiin ei asiaa olisikaan ollut.

Siinä sitä juteltiin ja naurettiin. Pari tuntia meni kuin siivillä ja sitten tuli se hetki, että neidon junan lähtöhetki lähestyi. Ilmoitin hakevani lipun ja lähteväni saattamaan. Tähän vastaus, että turha vaivaitua, sillä pillua ei olisi luvassa. Virnistäen vastaus, että suikkarikin kelpaa. Naurua. Eipä tuo estellyt, kun junamaatista lipun lunastin ja junassa viereen istuin. Junamatka meni kuin siivillä ja lopulta päästiin neidon kämpille.

Kämpillä homma meni lopulta perinteiseen kukko huuleen ja sakset levälleen tilanteeseen. Neidon pikkuhousuvalinta yhdistettynä alakerran luvalla sanoen runsaanlaiseen karvatilanteeseen oli päivän selvä asia, että ei sinne treffeille oltu seksimielellä lähdetty. Lopulta neito kuitenkin piti sanansa ja liha jäi piilottamatta, koska kondoomeita ei taloudesta löytynyt. Noh, suikkarivaihtarit rulettaa eli hip hei hurraa, taas mun kukkoa duunattiin!

Seuraavana päivänä aamupalan jälkeen käytiin mielenkiintoinen keskustelu, kun daami sen aloitti:
-Jos haen huoltoasemalta kortsuja, niin nussitaanko?
-Joo....

Toi se huoltoasemalta mulle hammasharjankin, koska henkeni haisi pahalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti